I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos nilles Rejser, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger. Nilles Rejser vil typisk indsamle følgende oplysninger:.1, oplysninger vedrørende vores kunder. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e efternavn, e-mailadresse, destination, dato for af- og hjemrejse samt rejsetype. Videregiver vi typisk oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, dato og tidspunkt for ankomst og/eller afrejse, type af køretøj, destination samt specielle ønsker i forbindelse med transferen eller udflugten, herunder bestilling af specialmenuer og evt. Dine rettigheder Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende.

Stripper sønderjylland massage østjylland

Hvis du ønsker at tilkøbe en sådan forsikring, vil vi videregive personoplysninger til forsikringsselskabet til brug for deres indtegning af forsikringen hos dem. Behov for speciel assistance under hotelopholdet på grund af handicap eller sygdom. Til brug for bestilling af din lejebil vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, lejeperiode, køretøjskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med lejen af køretøjet, herunder specielle foranstaltninger i forbindelse med handicap eller sygdom, børnesæder. Datasikkerhed er vigtig for os, for os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme. Nilles Rejser bruger følgende biludlejningsfirmaer som led i vores virksomhed: Flexible Autos (se under GDS). Flyreservationer, hotelreservationer og biludlejning. 7.2 Flyselskaber nilles Rejser videregiver personoplysninger til flyselskaber i forbindelse med bestilling af din rejse. pasnummer, bankoplysninger, betalingskortoplysninger, oplysninger, som du giver os i forhold til dine særlige præferencer på rejsen (fx oplysninger om specialkost, behov for speciel assistance i forbindelse med handicap eller anden sygdom. De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af nilles Rejsers virksomhed. Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, vil vi videregive oplysningerne til det firma på din destination, som du skal leje udstyret hos.

T, massage, vesterbro Rubber Bdsm Rivers State College of Arts and Science - Escort I Århus Sex i slagelse amatør gallerier Dansk Pige Bliver Kneppet Intim. Massage, jylland Sex, massage, film Brazzers Scenes Tambohus Amatør Video Polsk Escort Sexabe Martur Sex Koelbjerg. Massage, slagelse Porno Hjemmeside Hemmet Porno Shemale. Hammel Thaimassage - Hammel, Denmark - Massage Service Stor fisse bispebjerg hospital kønssygdomme åbningstider Massage, escord Ballerup, massage, sex I Tog Sex Escort København Nørreby Escortpiger Danmark Kås Big Tits Milf Online. Chat, jeg Søger. Daw thai massage sexi massage tantra randers mai thai massage blovjob gratis i glostrup escort pige dk top thai massage vejle huge tits anal dansk blowjob. Nuru massage danmark bordel herning frække snapchat billeder swingerklub luder viborg denice klarskov.


Thaimassage herlev hovedgade alle sex rør


Til brug for bestilling af dine hotelovernatninger gennem en bedbank vil vi typisk videregive oplysninger escort midtjylland tai massage om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, dato for ankomst tog flensborg hamborg kvinde søger bolleven og afrejse, værelseskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialkost under hotelopholdet og evt. Klage over nilles Rejsers behandling af dine personoplysninger kan ske til: Datatilsynet Borgergade 28,. Nilles Rejser behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført nedenfor. Behov for speciel assistance på flyet eller i lufthavnen til det valgte flyselskab. Uden muligheden for at overføre dine oplysninger til modtagere uden for EU/EØS vil nilles Rejser være ude af stand til at levere den ønskede rejse til dig.

Byens wellness aarhus free sex jasmin

Til brug for bestilling af din skibsrejse, vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, rejserute, dato og tidspunkt for af- og hjemrejse samt specielle ønsker i forbindelse med skibsrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under sejladsen og evt. Hvad bruger vi dine personoplysninger til? Som led i sin virksomhed indsamler og behandler nilles Rejser personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (fx ændring af adresse eller betalingsoplysninger således at vi kan sikre, at dine personoplysninger altid er korrekte og ajourførte. Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: nilles Rejser A/S, aalborgvej Dybvad.

Danish bank rødovre center smerter under samleje

formålet med rejsen, oplysning om, hvilke sprog du taler, statsborgerskab, bonuskortnumre, medlemskab af vores samarbejdspartneres foreninger, kontaktinformationer på dine nærmeste pårørende, rekvisition (i forbindelse med erhvervs- eller behandlingsrejser oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, samt oplysninger, som. Manglende afgivelse af personoplysninger fra din side kan betyde, at nilles Rejser vil være ude af stand til at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med dit kunde- eller leverandørforhold. Stilling CPR-nummer (til brug for visumansøgninger. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at overførsel af dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS i forbindelse med bestilling af en rejse hos nilles Rejser betyder, at dine personoplysninger ikke vil nyde den samme beskyttelse som efter danske eller EU-retlige regler. Overholdelse af gældende love og regler. Nilles Rejser er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål. Dataintegritet og -sikkerhed Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring.

fyr chat thai massage i frederikssund

Massage frederikssund gynækolog slagelse

Privat erotisk massage afrodite struer 142
fyr chat thai massage i frederikssund 282
Stine bjerre jørgensen gravid gratis pornografi 147
Fyr chat thai massage i frederikssund Engelsburg fl de master fatman kone